İSMET KARA ARTIK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PDF Yazdır e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
HABER MERKEZİ tarafından yazıldı.   
Pazar, 09 Ocak 2011 19:28

Uzun süredir Gebze'de İlçe başkanlığı yapan CHP Gebze İlçe Başkanı İsmet Kara, milletvekili aday adaylığı için düzenlediği veda toplantısı ile görevinden istifa etti.

Toplantıda basına ve partililere yönelik konuşma yapan Kara milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesinden yana olduğunu bir kez daha yeniledi.
PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞTIK
İsmet Kara düzenlediği toplantıda ilk önce yerel basına teşekkür etti. 6 yıllık süreç içinde üzdüğü arkadaşlar olabileceğini belirten Kara, "Biz ne yapmışsak partimizi düşünerek yaptık. Kırdığımız üzdüğümüz arkadaşlarımızdan özür diliyoruz. Önümüzdeki genel seçimlerde CHP’yi iktidar yapmak için birlikte çalışacağız. 6 yıllık süreç içersinde ne yaptıysak sizlerin desteğiyle yaptık" dedi.
HER ZAMAN PARTİM İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Dün olduğu gibi, bundan sonrada Parti için çalışacağını ifade eden İsmet Kara, "Aday olamasamda Parti'nin her zaman hizmetindeyim. CHP’yi Kocaeli ve Türkiye’de iktidar yapacağız. Bizlere çok büyük görevler düşüyor. Bizler bu görev bilinciyle çalışacağız” diye konuştu. İsmet Kara soru üzerine milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesinden yana olduğunu dile getirdi. "Ortak fikirler sonucunda verilecek kararlar daha doğru olur" dedi. Kara, yeni ilçe başkanının da yönetimin kendi arasında yapacağı değerlendirme ile belirleneceğini söyledi.
2 VE 4. SIRA GEBZE'NİN OLMALI
Gebze'nin Kocaeli'nde yeterince temsil edilmediğini, bunun için listede 2-4 veya 3-4'te Gebze adayına yer verilmesi gerektiğini savunan İsmet Kara, "Gebze'ye sahip çıkılması için sıralamanın bu şekilde yapılması gerekir" dedi. İsmet Kara'nın veda niteliğindeki basın toplantısını partili yönetici ve üyelerin yanısıra CHP Çayırova İlçe Başkanı Veysel Suludere, Dilovası İlçe Başkanı Salim Kaygusuz, İl Meclis üyesi Telat Osmanoğulları, aralarında Cemal Dursun'un da bulunduğu belediye meclis üyeleri takip etti.

 

 

Yorumlar  

 
+5 #1 CVP: İSMET KARA ARTIK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIchp 2011-01-10 15:31
ismet karaya ilçe başkanlıgını bile fazla bnce en sonunda gebze kurtuldun ismet kara dan CHP ismet kara yi milletv. adayı gosterirse çok buyuk bir hata yapar
Quote
 

Yorum Ekle


Guvenlik Kodu
Yenile

 

 

 


 


 

Site Dil Seçimi

Albanian Azerbaijani Catalan Chinese (Traditional) Czech English French German Hindi Italian Macedonian Portuguese Russian Spanish Urdu

REKLAM VE İLANLAR

 

SON YORUMLAR

RSS
  • Döviz
  • ozgunes

Haber Arama

Giriş Formu



SİTE SAYAÇ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün156
mod_vvisit_counterDün682
mod_vvisit_counterTOPLAM317990
Şu anda 30 konuk çevrimiçi

VİDEOLARIMIZ

LOGO