MİNİK KALPLER'DEN ZİYARET PDF Yazdır e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
HABER MERKEZİ tarafından yazıldı.   
Çarşamba, 13 Nisan 2011 22:27
Geçtiğimiz mart ayında Bayramoğlu Mahallesi’nde hizmete giren Minik Kalpler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Kurum Temsilcisi Ali Yılmaz ile Kurum Müdürü Hamza Tepebaşı engelli öğrencilerle birlikte Darıca Kaymakamı Osman Ateş ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamlarında ziyaret ettiler.
Misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı  teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ‘’ Göreve geldiğimiz günden itibaren engelli kardeşlerimizin yanında olduk,onların hayatını kolaylaştıracak çözümler ve projeler ürettik.Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi sayesinde ilçemizde yaşayan yaklaşık 1400 civarında engelli vatandaşımızla sürekli irtibat halindeyiz.Düzenlediğimiz değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları  topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz.Bu alanda yatırım yapan bütün kurumların yanındayız.’’ diyerek Minik Kalpler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
 

Yorum Ekle


Guvenlik Kodu
Yenile

 

 

 


 


 

Site Dil Seçimi

Albanian Azerbaijani Catalan Chinese (Traditional) Czech English French German Hindi Italian Macedonian Portuguese Russian Spanish Urdu

REKLAM VE İLANLAR

 

SON YORUMLAR

RSS
  • Döviz
  • ozgunes

Haber Arama

Giriş Formu



SİTE SAYAÇ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün86
mod_vvisit_counterDün682
mod_vvisit_counterTOPLAM317920
Şu anda 30 konuk çevrimiçi

VİDEOLARIMIZ

LOGO